Tuotetieto
Bio-Marin Plus
Vuosikymmeniä ovat tiedemiehet ihmetelleet, miten Eskimot välttävät monia länsimaiden vitsauksia, etenkin koska heidän verensä sisältää niin vähän rasvaa. Nyt ollaan lähellä arvoituksen vastausta: Eskimoiden kalarikas ruokavalio. Rasvainen kala, kuten esim. lohi ja makrilli, sisältää runsaasti terveellisiä rasvahappoja, ns omega-3-rasvahappoja. Näiden rasvahappojen runsas käyttö näyttäisi siis vaikuttavan positiivisesti terveyteemme. Täälläpäin maailmaa useimmat syövät aivan liian vähän kalaa ja moni ei halua tai pysty muuttamaan ruokavaliotaan. Silloin on suositeltavaa ottaa omega-3-kalarasvaa ravintolisänä.
Parasta laatua.
Kalaöljyjen laatu vaihtelee, joten on syytä olla tarkkana valitessaan tuotetta. Viime vuosina on uusi tekniikka mahdollistanut valmistamaan kalaöljyä, joka sisältää helposti hyödynnettyjä vapaita rasvahappoja. Erikoinen valmistusprosessi Bio-Marinin tuotannossa melkein tuplaa vapaiden rasvahappojen biologisen saatavuuden. Ruoansulatusentsyymi nimeltä lipas lastoittaa rasvahappoja heidän vapaaseen muotoon, mutta Bio-Marinissa tämä lastoitus on jo suoritettu. Rasvahapot ovat siis jo vapaita ja valmiita kehon hyödynnettäväksi. On tunnettu tosiasia, että kaiken tyyppiset öljyt härskiintyy, mutta Bio-Mariniin on lisätty E-vitamiinia (erittäin voimakas antioksidantti), joka estää öljyn härskiintymisen. Öljy ei sisällä A- ja D-vitamiinia.
Annostus
Aikuiset 1-4 kapselia päivässä, riippuen kalamäärän syönnistä..
Ainesosat
Kalaöljy-rasvahapot (eivät sisällä), gelatiinia, glyserolia, piidioksidia, puhdistettua vettä, ammoniakkikaramellia, pteroyylimonoglutamiinihappoa, syanokobalamiinia.
Sisältö per kapseli
kalaöljy | 500 mg |
josta EPA | 185 mg |
DHA | 115 mg |
foolihappo | 100 mcg |
Vitamiini B12 | 1 mcg |