Silmät

Verkkokalvolla valo muuttuu näköimpulsseiksi. Alue, joka on tärkeä näöntarkkuuden kannalta, koostuu 30 % rasvahapoista. Omega-3 –rasvahapolla on siksi suuri merkitys näölle. Rasvahappojen härskiintymisen ja silmän vanhenemisesta johtuvan rappeuden estämiseksi antioksidantit ovat tärkeitä. Ruokavalio, joka sisältää paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja, suojaa silmiä. Esim. mustikka sisältää joitain luonnon vahvimpia antioksidantteja.

Silmät

Järjestä tai suodata jotta löydät suosikkisi helposti:

Tyhjennä suodatin

Silmät

Verkkokalvolla valo muuttuu näköimpulsseiksi. Alue, joka on tärkeä näöntarkkuuden kannalta, koostuu 30 % rasvahapoista. Omega-3 –rasvahapolla on siksi suuri merkitys näölle. Rasvahappojen härskiintymisen ja silmän vanhenemisesta johtuvan rappeuden estämiseksi antioksidantit ovat tärkeitä. Ruokavalio, joka sisältää paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja, suojaa silmiä. Esim. mustikka sisältää joitain luonnon vahvimpia antioksidantteja.

Näytä kaikki Herbique Näytä kaikki Total Sweet Näytä kaikki Upgrit Näytä kaikki Avivir Näytä kaikki RFSU Näytä kaikki Four Sigma Foods Näytä kaikki Puori Näytä kaikki Biosan