Biofoodsin ekologiset soijapalat ovat loistavia padoissa, tacoissa tai wokissa, ne ovat hyvä kasviperäinen proteiinilähde. Soijapalat sisältävät myös runsaasti kuitua ja ne maistuvat parhaiten marinoituina mausteissa, kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, lihaliemessä ja tuoreissa yrteissä.
Valmistus: Liuota paloja vedessä noin 3 min, kaada ylimääräinen vesi pois. Palat voi marinoida ja paistaa sen jälkeen hyvässä öljyssä, jotta ne saavat kullankeltaisen värin ja käyttää wokki- ja pataruoissa. Noin 50 gr per annos.
Ekologrisia SOIJApapuja.
HS0ZM-BD-1500
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
FiberHUSK Husk
Xantan gummi Lindroos
Biofood Kokosolja eko doftfri Biofood
HealthyCo Coconut Oil Cold Pressed HealthyCo