Biofoodsin ekologiset soijapalat ovat loistavia padoissa, tacoissa tai wokissa, ne ovat hyvä kasviperäinen proteiinilähde. Soijapalat sisältävät myös runsaasti kuitua ja ne maistuvat parhaiten marinoituina mausteissa, kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, lihaliemessä ja tuoreissa yrteissä.
Valmistus: Liuota paloja vedessä noin 3 min, kaada ylimääräinen vesi pois. Palat voi marinoida ja paistaa sen jälkeen hyvässä öljyssä, jotta ne saavat kullankeltaisen värin ja käyttää wokki- ja pataruoissa. Noin 50 gr per annos.
Ekologrisia SOIJApapuja.
HS0ZM-BD-1500
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
HealthyCo Coconut Oil Cold Pressed HealthyCo
Rawpowder Nässelpulver EKO Rawpowder
Holistic Kokosolja Ekologisk Holistic
Råris Svart Biofood