Lindroos

Xantan gummi

Lähetetään varastoltamme *
2.5.2025

Tuotetieto

Ksantaanikumi on gluteeniton vaihtoehto taikinan sitomiseksi ja stabilisoimiseksi. Tuote on luonnollinen ja tuotetaan maissista ja soijasta, ilman että se sisältää jäänteitä soijasta. Taikinasta tulee mehevämpi ja sitä tarvitaan vain 2-3 teelusikallista. Taikinan sitomiseen tarvitaan pohja, tärkkelys ha stabilointi. Perustana voidaan käyttää esim. Teff-jauhoa tai durrajauhoa. Tärkkelystä tarvitaan, jotta taikina saa hyvän koostumuksen. Ksantaanikumi sopii käytettäväksi, kun taikinaa pitää sitoa, ettei se hajoa murusiksi. Ksantaanikumi sitoo yhdessä veden kanssa ja tekee leivästä mehukkaan ja hyvänmakuisen. Lindroos Xantangummi on tuotettu ilman geenitekniikkaa maissista ja soijasta.

Ainesosat

Ksantaanikumi (stabilointiaine)

ravintosisältä 100 grammaa kohden

energiaa:203,00 kcal
energiaa:832,00 kJ
rasvaa:0,20 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa:0,10 g
hiilihydraatit:15,90 g
- josta sokerilajeja:< 0,10 g
kuituja:62,20 g
suoloja:0,90 g
proteiinia:3,30 g

Tuotenumero

HX100-LI-100


Näytä kaikki Holistic Näytä kaikki Herstat Näytä kaikki eco cosmetics Näytä kaikki Nestlé Näytä kaikki Limicol Näytä kaikki Betavivo Näytä kaikki Efamol Näytä kaikki Ortis