Lindroos

Xantan gummi

Lähetetään varastoltamme *
26.4.2024
Kampanja

Spring is in the air!

Haluatko tehdä löytöjä? Olemme koonneet tämän hetken parhaat tarjouksemme sekä kampanjoiden että jo alennettujen tuotteiden muodossa. Teemme kaikkemme jotta voit löytää runsaasti upeita tuotteita sekä sinulle että perheellesi.

TEE OSTOKSIA NYT »

Tuotetieto

Ksantaanikumi on gluteeniton vaihtoehto taikinan sitomiseksi ja stabilisoimiseksi. Tuote on luonnollinen ja tuotetaan maissista ja soijasta, ilman että se sisältää jäänteitä soijasta. Taikinasta tulee mehevämpi ja sitä tarvitaan vain 2-3 teelusikallista. Taikinan sitomiseen tarvitaan pohja, tärkkelys ha stabilointi. Perustana voidaan käyttää esim. Teff-jauhoa tai durrajauhoa. Tärkkelystä tarvitaan, jotta taikina saa hyvän koostumuksen. Ksantaanikumi sopii käytettäväksi, kun taikinaa pitää sitoa, ettei se hajoa murusiksi. Ksantaanikumi sitoo yhdessä veden kanssa ja tekee leivästä mehukkaan ja hyvänmakuisen. Lindroos Xantangummi on tuotettu ilman geenitekniikkaa maissista ja soijasta.

Ainesosat

Ksantaanikumi (stabilointiaine)

ravintosisältä 100 grammaa kohden

energiaa:203,00 kcal
energiaa:832,00 kJ
rasvaa:0,20 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa:0,10 g
hiilihydraatit:15,90 g
- josta sokerilajeja:< 0,10 g
kuituja:62,20 g
suoloja:0,90 g
proteiinia:3,30 g

Tuotenumero

HX100-LI-100


Näytä kaikki Longovital Näytä kaikki Silicea Näytä kaikki Dr Antonio Martins Näytä kaikki Eskio 3 Näytä kaikki Bio-Oil Näytä kaikki Maxosol Näytä kaikki Herbique Näytä kaikki BioSalma