Ksantaanikumi on gluteeniton vaihtoehto taikinan sitomiseksi ja stabilisoimiseksi. Tuote on luonnollinen ja tuotetaan maissista ja soijasta, ilman että se sisältää jäänteitä soijasta. Taikinasta tulee mehevämpi ja sitä tarvitaan vain 2-3 teelusikallista. Taikinan sitomiseen tarvitaan pohja, tärkkelys ha stabilointi. Perustana voidaan käyttää esim. Teff-jauhoa tai durrajauhoa. Tärkkelystä tarvitaan, jotta taikina saa hyvän koostumuksen. Ksantaanikumi sopii käytettäväksi, kun taikinaa pitää sitoa, ettei se hajoa murusiksi. Ksantaanikumi sitoo yhdessä veden kanssa ja tekee leivästä mehukkaan ja hyvänmakuisen. Lindroos Xantangummi on tuotettu ilman geenitekniikkaa maissista ja soijasta.
Ksantaanikumi (stabilointiaine)
HX100-LI-100
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Bovetemjöl Ljust Biofood