Takiainen sisältää runsaati kalsiumia, klorogeenihappoa, flavonoideja, rautaa, inuliinia, laktonia, plyynialetyleeniä, hartsia, tanniinia ja taraxosterolia. Klorogeenihappo on sama aine, jota löytyy vihreistä kahvipavuista ja flavonoidit ovat kemiallinen yhdiste, joka vaikuttaa antioksidanttisesti. Inuliini on hiilihydraatti, jota ihmisen elimistö ei pysty pilkkomaan ja siksi se ei vaikuta veren sokeriin. Sitä vastoin inuliini toimii ravintona hyödyllisille suolistobakteereille. Takiaisenlehdet ovat suuret ja leveät, mutteivät piikikkäät ja kasvi on sileä ja sukua artisokalle, Ei suositella raskaana oleville.
Säilytetään kuivassa ja hämärässä. Kaada 2,5 desilitraa kiehuvaa vettä 1-2 teelusikalliseen yrttiä ja anna vetäytyä 5-10 minuutin ajan.
Ekologisesti viljelty takiainen.
HK0ZI-8O-100
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Örtagubben Hibiskus Örtagubben
Örtagubben Läkemalva Örtagubben