Tuotetieto
Sukrin Marzipan Bar
Sukrin Marzipan Bar on valmistettu suositusta SukrinMarzipanista ja päällystetty rikkaalla, tummalla SukrinSuklaalla. Tämä herkullinen patukka yhdistää mantelin luonnollisen makeuden tumman suklaan intensiiviseen makuun – täysin ilman lisättyä sokeria. Sukrin Marzipan Bar on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat klassista marsipaania.
Käyttö:
Sukrin Marzipan Bar on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan, mutta sitä voi käyttää myös monin luovin tavoin leivonnassa ja jälkiruoissa. Pilko ja sekoita muffineihin tai kakkuihin, tai käytä täytteenä pullissa ja laskiaispullissa. Raasta jäätelön ja jälkiruokien päälle elegantiksi lisäykseksi tai koristeeksi kakkuihin ja kuppikakkuihin. Täydellinen myös voitaikinassa, tryffeleissä tai maukkaana lisänä kuumaan suklaaseen.
Ainesosat
Mantelit (45 %), kuitu (oligofruktoosi, polydextroosi), makeutusaineet (erytritoli, steviaglykosidit steviasta), vesi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Suklaa: Kaakaomassa, makeutusaineet (erytritoli, steviaglykosidit steviasta), inuliini, kaakaovoi, vanilja, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini).