Psylliumin laatu vaikuttaa suuresti gluteenittomaan leivontaan. Kyky imeä nestettä voi vaihdella suuresti eri psylliumtyyppien välillä, mikä vaikuttaa merkittävästi gluteenittomaan leivontaan. Käyttämällä aina korkealaatuista psylliumtuotetta varmistat, että voit aina odottaa hyvää lopputulosta leipoessasi gluteenittomasti.
Korvaa gluteenin leivonnassa
Sitoo nestettä
Antaa paremman koostumuksen
Murut vähenevät
Antaa leivälle enemmän volyymia
Vaaleaa jauhettua psylliuminsiemenkuorta (psyllium husk) Puhtausaste: 98% Alkuperä: Intia Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä ja sinapista.
HLGB6-LI-200
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Lindroos Ekologisk Psyllium Hela Skal Lindroos
Lindroos Glutenfri Bakmix Hamburgerbröd Lindroos
Lindroos Glutenfri Bakmix Sockerkaka Lindroos