Biofood

Amaranth

Tuotetieto

Amarantti, jota kutsutaan myös nimillä revonhäntä tai kiwicha, on siemen, joka tulee samannimisestä kasviheimosta. Sitä on viljelty ravinnonlähteenä tuhansia vuosia, ja sen alkuperä on Etelä-Amerikassa. Amarantti on terveellinen pieni siemen kukasta, joka muistuttaa kvinoaa. Se on helposti sulava, sillä on mieto ja pähkinäinen maku ja se on proteiinin lähde. Sopii hyvin pihvien pohjaksi, patoihin, sekoituksiin, keiton päälle, salaattiin ja osaksi aamupuuroa.

Amarantin valmistaminen on helppoa. Huuhtele siemenet huolellisesti kylmässä vedessä. Keitä sitten 2 dl amarantinsiemeniä 3 dl vedessä noin 15 minuuttia, tai kunnes kaikki vesi on imeytynyt. Voit sitten käyttää keitettyä amaranttia eri ruokalajeissa.

Ainesosat

Ekologiset amarantinsiemenet


Tuotenumero

HPKS0-BD-500


Näytä kaikki Alpha Plus Näytä kaikki Carls-Bergh Pharma Näytä kaikki Annemarie Börlind Näytä kaikki Maxosol Näytä kaikki Ombar Näytä kaikki Sukrin Näytä kaikki Thai Näytä kaikki Remifemin