Miyabi 5000MCD Leipäveitsi Miyabi Miyabin klassisesti hammastettu ja terävä leipäveitsi 5000MCD.
Miyabi 6000MCT Leipäveitsi Miyabi Miyabi 6000MCT leipäveitsi on klassinen terävä leipäveitsi, joka on hammastettu helpottamaan leivän kovan pinnan leikkaamista.
Satake Kuro leipäsaha Satake Sataken Kuro-sarjan leipäveitsi.
Chroma Type 301 P6 Leipäsaha Chroma Type 301 Chroman leipäveitsi japanilaista terästä, suunnittelu F.A. Porsche.
Leipäveitsi Intense Forged Forged Intense leipäveitsessä on pitkä ja hammastettu terä, mikä on ihanteellinen leivän leikkaamiseen. Se sopii myös hyvin isompien vihannesten ja hedelmien leikkaamiseeen, kuten melonin, kurpitsan tai ananaksen.
Leipäveitsi Katai Forged Taotussa Katai-leipäveitsessä on pitkä ja hammastettu terä, joka on ihanteellinen kovan leivän leikkaamiseen.
KAI Shun Classic Leipäveitsi Kai Kupera terä yhdessä jokaisen Shun-veitsen manuaalisen teroituksen kanssa antaa vertaansa vailla olevan terävyyden, jonka ansiosta veitsi voi leikata kovimpienkin materiaalien läpi.
Ideal Provence leipäveitsi Lion Sabatier Kahva on valmistettu ainutlaatuisesta oliivipuusta ja se on kiinnitetty kolmella läpimenevällä niitillä, jotka ovat ruostumatonta terästä.
Leipäveitsi Ideal 20 cm Lion Sabatier Lion Sabatierin Ideal-veitsisarja on valettu kokonaisesta teräspalasta, omaten optimaalisen painon ja tasapainon, istuen hyvin käteen.
Miyabi 5000MCD 67 Leipäveitsi Miyabi Tässä Miyabi BLACK 5000MCD 67 -sarjassa on viimeisimmän teknologian MC66 Micro Carbide -mikrokarbidijauheteräksestä valmistettu ydin, CRYODUR®, joka on karkaistu noin 66 HRC:n kovuuteen.
Satake Gin'Iro Gyuto Leipäveitsi Satake Tämä Senzo Gin'Iro 22 senttimetriä on klassinen leipäveitsi.
Zwilling Diplôme Leipäveitsi Zwilling Zwilling Diplôme Leipäveitsi on valmistettu FC61-teräksestä.
Zwilling Gourmet Leipäveitsi Zwilling Zwillingin Gourmet Leipäveitsi.