Haluatko tehdä löytöjä? Olemme koonneet tämän hetken parhaat tarjouksemme sekä kampanjoiden että jo alennettujen tuotteiden muodossa. Teemme kaikkemme jotta voit löytää runsaasti upeita tuotteita sekä sinulle että perheellesi.
Näytä kaikki löytötuotteet täällä »
Santoku-veitsi on kokkiveitsen tavoin yleisveitsi, sen kummatkin reunat on hiottu. Se on erinomainen kaikenlaiseen leikkaamiseen keittiössä: vihanneksista hedelmiin, kalaan ja lintuun.
KAIn japanilainen Santoku-veitsi sopii vihannesten hienontamiseen ja lihan leikkaamiseen.
Veitsi on oliivihiottu, joten ruoka-aineet eivät takerru terään.
Veitsen sisus on VG-MAX-laatuterästä ja siinä on 32-kerroksinen damask-teräs kummallakin puolella sisusta, antaen veitselle kauniin kuvioinnin.
Kahva on valmistettu laminoidusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiilloitettu kiiltäväksi.
Kovuus 61 HRC /- 1
Terän pituus 18 cm
Kahvan pituus 12,2 cm
Veitsi sopii erinomaisesti niin koti- kuin ammattikokeille.
ITK93-18-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kokkiveitsi Miyabi
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi Miyabi
Akira Kiinalainen Lihakirves Dorre
Kokkiveitsi Orrefors Jernverk