Santoku-veitsi on kokkiveitsen tavoin yleisveitsi, sen kummatkin reunat on hiottu. Se on erinomainen kaikenlaiseen leikkaamiseen keittiössä: vihanneksista hedelmiin, kalaan ja lintuun.
KAIn japanilainen Santoku-veitsi sopii vihannesten hienontamiseen ja lihan leikkaamiseen.
Veitsi on oliivihiottu, joten ruoka-aineet eivät takerru terään.
Veitsen sisus on VG-MAX-laatuterästä ja siinä on 32-kerroksinen damask-teräs kummallakin puolella sisusta, antaen veitselle kauniin kuvioinnin.
Kahva on valmistettu laminoidusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiilloitettu kiiltäväksi.
Kovuus 61 HRC /- 1
Terän pituus 18 cm
Kahvan pituus 12,2 cm
Veitsi sopii erinomaisesti niin koti- kuin ammattikokeille.
ITK93-18-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi Miyabi
Akira Kiinalainen Lihakirves Dorre
Kokkiveitsi Ideal Lion Sabatier
MAC Chef Kokkiveitsi Oliivihiottu MAC