Kai

KAI Shun Classic Santoku Oliivihiottu

Lähetetään varastoltamme *
2.5.2025

Tuotetieto

Santoku-veitsi on kokkiveitsen tavoin yleisveitsi, sen kummatkin reunat on hiottu. Se on erinomainen kaikenlaiseen leikkaamiseen keittiössä: vihanneksista hedelmiin, kalaan ja lintuun.

  • KAIn japanilainen Santoku-veitsi sopii vihannesten hienontamiseen ja lihan leikkaamiseen.

  • Veitsi on oliivihiottu, joten ruoka-aineet eivät takerru terään.

  • Veitsen sisus on VG-MAX-laatuterästä ja siinä on 32-kerroksinen damask-teräs kummallakin puolella sisusta, antaen veitselle kauniin kuvioinnin.

  • Kahva on valmistettu laminoidusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiilloitettu kiiltäväksi.

  • Kovuus 61 HRC /- 1

  • Terän pituus 18 cm

  • Kahvan pituus 12,2 cm

  • Veitsi sopii erinomaisesti niin koti- kuin ammattikokeille.


Tuotenumero

ITK93-18-XX


Näytä kaikki De Buyer Näytä kaikki Lékué Näytä kaikki Iittala Näytä kaikki Xantia Näytä kaikki Finlayson Näytä kaikki ECOlunchbox Näytä kaikki Sal De Ibiza Näytä kaikki Rörstrand