Extra-terävä veitsi, jota voidaan käyttää kaikenlaiseen leikkaamiseen keittiössä, kuuluen Eva Solon Nordic Kitchen -sarjaan. Santoku-veitsi on tunnettu aasialaisena kokkiveitsivaihtoehtona. Erotuksena kokkiveitseen on se kevyempi, lyhyempi ja terävämpi, siten sen kanssa on helpompi työskennellä. Se on erityisen hyvä, kun halutaan leikata paperinohuita siivuja ja pieniä kuutioita suurella tarkkuudella. Veitsi on valmistettu japanilaisin metodein ja samalla tekniikalla, kun aikaisemmin valmistettiin samurai-miekat. Kahva on muotoiltu kehon anatomian mukaan ja sitä on miellyttävä pitää kädessä.
IAK71-1-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi Miyabi
Akira Kiinalainen Lihakirves Dorre
Kokkiveitsi Ideal Lion Sabatier
MAC Chef Kokkiveitsi Oliivihiottu MAC