Tuotetieto
Miyabi 5000MCD 67 Santoku kokkiveitsi
Korkealaatuiselle japanilaiselle Santoku-veitselle on ominaista sen kovuus, leikkausominaisuudet ja kiehtova estetiikka. Veitsi kuuluu MIYABI Black 5000 MCD67 -sarjaan ja tekee vaikutuksen ainutlaatuisella ulkonäöllään ja optimaalisilla materiaaliominaisuuksillaan. Japanilainen Santoku-veitsi on monipuolinen kokkiveitsi, joka sopii kalan, lihan ja vihannesten leikkaamiseen. Japanilaiselle terälle ominaisen terän muodon ansiosta leikkaat kuin aasialaiset sushimestarit. Japanilaisen Santoku-veitsen terä on 18 cm pitkä ja se on valmistettu 133 teräkerroksesta. Tämä muodostaa perustan niin sanotulle damaskikuvioinnille, joka on yksilöllinen jokaisessa veitsessä. Ydinkerros koostuu MC66-teräksestä. Jokainen terä käy läpi karkaisuprosessin, jonka ansiosta japanilaisen veitsen kovuus on noin 66 HRC. Teroittamalla terä molemmilta puolilta ja Honbazuke-teroituksen ansiosta saat veitsen, joka säilyttää terävyytensä hyvin pitkään. MIYABI-veitsen kahva on valmistettu mustasta vaahterapuusta, ja siinä on tyylikäs teräskorkki. Siinä on tyypillinen japanilainen D-muoto, joka tarjoaa vakaan otteen. Puukahva muodostaa hienon kontrastin terän mattapintaisen teräksen kanssa.
Terä koostuu 133 kerroksesta, joiden ydin on erityistä jauhemaista MC 66 -terästä (mikrokarbidia), joka mahdollistaa jopa 66 Rockwellin teräkovuuden.
Cryodur®-jäähykarkaistulla veitsen terällä on erityisen korkea kulutuskestävyys ja se on optimaalisen joustava.
Autenttinen japanilainen teräprofiili
Terä on hiottu molemmilta puolilta erittäin terävällä Honbazuke-hionnalla, joka takaa valtavan terävyyden.
Kahva on valmistettu ainutlaatuisesta mustasta vaahterapuusta perinteisessä D-muodossa tasapainoisen tasapainon, optimaalisen hallinnan ja väsyttämättömän leikkaamisen takaamiseksi.
Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.