Tuotetieto
Miyabi 5000MCD 67 Gyutoh Kokiveitsi
MIYABIn erittäin terävällä Gyutoh-veitsellä voit hienontaa kaikenlaista ruokaa yrteistä lihaan. Terävyys mahdollistaa myös lihan tai kalan leikkaamisen hyvin ohuiksi viipaleiksi. Gyutoh-veitsi 20 & 24cm pitkällä terällä tekee vaikutuksen myös ulkonäöllään. Se on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista ja se on myös hiottu entistäkin paremman laadun takaamiseksi. Gyutoh-veitsen terän ydin on valmistettu MC66-jauheteräksestä. Sitä ympäröi yhteensä 132 kerrosta damaskusterästä. Tämä rakenne antaa terälle kauniin kukkakuvion, joka antaa mallille sen nimen: Flower Damast. Tämä kuviointi on yksilöllinen jokaisessa veitsessä. Lisäksi MIYABI-veitset käyvät läpi erityisen jääkarkaisuprosessin -196 °C:ssa. Tämä prosessi antaa niille noin 66 HRC:n kovuuden. Molemmin puolin hiotussa terässä on japanilainen teräprofiili ja Honbazuke-hionta. Kahva on yhtä kaunis kuin teräkin, ja se on valmistettu mustasta vaahterasta. Puun kuvio sopii täydellisesti yhteen terän kukkakuvion kanssa. Toinen katseenvangitsija on mosaiikkikuvioinen logo. Kahvan perinteisen D-muodon ansiosta voit suorittaa kaikenlaisia leikkaustekniikoita väsymättä. Vieraasi kadehtivat tätä MIYABI 5MCD 67 -sarjan kiehtovaa Gyutoh-veitsiä, joka vakuuttaa yhtä lailla terävyydellään kuin kauniilla muotoilullaan.
Terä koostuu 133 kerroksesta, jonka ydin on erityistä jauhemaista MC 66 -terästä (mikrokarbidia), joka mahdollistaa jopa 66 Rockwellin teräkovuuden.
CRYODUR®:lla jääkarkaistulla terällä on erityisen korkea kulutuskestävyys ja se on optimaalisen joustava.
Autenttinen japanilainen teräprofiili
Terä on teroitettu molemmilta puolilta erittäin terävällä Honbazuke-hionnalla, joka takaa valtavan terävyyden.
Kahva on valmistettu ainutlaatuisesta mustasta vaahterapuusta perinteisessä D-muodossa, joka takaa tasapainoisen tasapainon, optimaalisen hallinnan ja väsymättömän leikkaamisen.
Kahva on valmistettu ainutlaatuisesta mustasta vaahterasta perinteisessä D-muodossa, joka takaa tasapainon, optimaalisen hallinnan ja ei-rasittavan leikkaamisen.