Kai

KAI Shun Classic Kokkiveitsi

Lähetetään varastoltamme *
27.8.2025
Kampanja

ALE - on aika napsauttaa löydöt kotiin

Tartu tilaisuuteen tehdä löytöjä suuresta ALEstamme. Juuri nyt tarjoamme suuren valikoiman jännittäviä tuotteita alennetuilla hinnoilla!

Ale on voimassa 31.8.2025 asti mutta ole nopea - suosikkituotteesi voivat päästä loppumaan!

Tee löytöjä täällä »

Tuotetieto

KAI japanilainen kokkiveitsi sopii erinomaisesti vihannesten ja lihan leikkaamiseen.

Veitsen sisus on laatuterästä VG-MAX ja 32 kerroksinen damaskteräs sisuksen kummallakin puolella antaa veitselle kauniin kuvioinnin. Kahva on valmistettu laminoidusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiilloitettu.

Kovuus 61 HRC /- 1

Terän mitta 20 cm

Kahvan mitta 12,2 cm

Veitsi sopii täydellisesti kotikokeille ja ammattikeittiöön.

SHUN CLASSIC on ainutlaatuinen veitsisarja KAIlta. SHUN tarkoittaa "täydellisyyden huippua". Tämä kokkiveitsisarja on kaikkein laajin damaskterässarja koko maailmassa ja se on sekä ammattikokkien että kotikokkien arvostama. Terä ja manuaalinen teroitus antavat Shun-veitsille erinomaisen terävyyden, leikaten myös kovimpia materiaaleja. Terävyyden ja hyvän, tasapainoisen painon ansiosta on käyttö väsymätöntä. Kahva on valmistettu hienosta laminoidusta pakka-puusta ja siinä on ergonominen muotoilu. Kahvan leikkauksessa on perinteinen japanilainen "kastanja"-muoto, sopien loistavasti käteen. Uusi rakenne pidentää terän suoraan kahvaan. Tällä tavoin yhdistyvät kahva ja terä täydellisesti, antaen veitselle optimaalisen tunteen. Jokainen Shun-veitsi saa oman uniikin tunteen luonnollisen kauniin damask-kuvioinnin ansiosta. Tämän johdosta on jokainen Shun-veitsi uniikki – taideteos, jossa yhdistyvät käsityö, teknologia ja muotoilu. Valmistustekniikka perustuu mestarilliseen samuraimiekkaan. Mikä on kokkiveitsi? Osa kokeista arvostavat pidempää kokkiveistä. Pidempi teräosa antaa lisävoimaa ja on erityisen kätevä suurempia elintarvikkeita käsitellessä. Se on universaaliveitsi, joka on ideaalinen erilaisiin käyttötarpeisiin – pilkkomaan, leikkaamaan ja hienontamaan kaikkea keittiössä. Pidempi terä mahdollistaa myös leikkuun vähemmin vedoin, esim. saat leikattua useita porkkanoita samanaikaisesti. Tämä on erityiset tärkeää suurtalouskeittiöissä.


Tuotenumero

ITK90-20-XX


Näytä kaikki Nicotext Näytä kaikki Rivsalt Näytä kaikki Vulkanus Näytä kaikki Arthur Krupp Näytä kaikki Sapore Näytä kaikki Bialetti Näytä kaikki Teministeriet Näytä kaikki Orrefors Hunting