Miyabi

Miyabi 6000MCT Sujihiki Fileerausveitsi

Tuotetieto

Miyabi SUJIHIKI-veitsen terissä on ydin mikrokarbidia MC63-teräsjauheesta, joka on pinnoitettu kahdella teräskerroksella. Veitsi on muotoiltu erityisesti lihan ja kalan leikkaamiseen. Terät on valmistettu mikrokarbidi-teräsjauheesta, joka on pinnoitettu kahdella teräskerroksella. Veitseen on tehty kaksi kovetuskäsittelyä, kuten kylmäkovetus -196 °C asteessa. Se lisää Miyabi-veisten stabiliteettia ja myös joustavuutta, tanakkuutta ja kestävyyttä käytössä.

  • Tuotteen pituus: 38 cm

  • Kahvan materiaali: Pakkapuu


Tuotenumero

ICG69-24-XX


Näytä kaikki Aumi Collection Näytä kaikki Juna Näytä kaikki Kyocera Mita Näytä kaikki Alfi Näytä kaikki L´Atelier Du Vin Näytä kaikki Pintinox Näytä kaikki Victorinox Näytä kaikki Five Oceans