Miyabi SUJIHIKI-veitsen terissä on ydin mikrokarbidia MC63-teräsjauheesta, joka on pinnoitettu kahdella teräskerroksella. Veitsi on muotoiltu erityisesti lihan ja kalan leikkaamiseen. Terät on valmistettu mikrokarbidi-teräsjauheesta, joka on pinnoitettu kahdella teräskerroksella. Veitseen on tehty kaksi kovetuskäsittelyä, kuten kylmäkovetus -196 °C asteessa. Se lisää Miyabi-veisten stabiliteettia ja myös joustavuutta, tanakkuutta ja kestävyyttä käytössä.
Tuotteen pituus: 38 cm
Kahvan materiaali: Pakkapuu
ICG69-24-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Miyabi 5000MCD Sujihiki Fileerausveitsi MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi Miyabi
Miyabi 6000MCT Leipäveitsi MIYABI
Miyabi 6000MCT Santoku Japanilainen kokkiveitsi MIYABI
Miyabi 6000MCT Shotoh Pieni Yleisveitsi MIYABI