Keittiön monipuolisin veitsi, joka on välttämätön jokaiselle (amatööri)kokille. Kätevä lihan, kalan tai vihannesten leikkaamiseen, mutta sopii myös yrttien hienontamiseen. Taotun Katai-kokkiveitsen terän muoto on tyypillinen eurooppalaiselle keittiölle. Toisin kuin useimmat Forged-sarjan veitset, Forged Katai -veitset on valmistettu japanilaisesta VG10-teräksestä, jonka kovuusaste on 60 Rockwellia. Kaikki Forged Katai -veitset on taottu käsin 5 kerroksisesti, terän paksuus on 2 mm ja leikkuukulma 18 astetta. Toimitetaan ylellisessä laatikossa. Annamme 10 vuoden takuun.
ITQ70-1-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Zanmai Mcusta Classic Damaskus Gyuto Zanmai Mcusta
Zanmai Mcusta Revolution Kiritsuke Zanmai Mcusta
Zanmai Mcusta Revolution Santoku Zanmai Mcusta