KAI:n japanilainen santokuveitsi sopii hienosti vihannesten ja lihan leikkaamiseen ja pilkkomiseen.
Veitsen sydän on VG-MAX-laatuterästä ja siinä on 32 kerroksen damaski-teräspinnoite molemmin puolin sydäntä, mikä antaa veitselle kauniin kuvioinnin.
Kahva on laminoitua pakkapuuta, joka on hiottu ja kiillotettu kiiltäväksi.
Kovuus 61 HRC /- 1
Terän mitta 18 cm
Kahvan mitta 12,2 cm
Veitsi sopii sekä kunnianhimoisille kotikokeille että ammattikeittiöön.
ITK88-17-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi Miyabi
Akira Kiinalainen Lihakirves Dorre
Kokkiveitsi Ideal Lion Sabatier
MAC Chef Kokkiveitsi Oliivihiottu MAC