Ekologisia parapähkinöitä. Parapähkinät sisältävät runsaasti proteiineja, sinkkiä, magnesiumia, hyödyllisiä rasvoja ja seleeniä, eniten muista pähkinöistä. Kuoren sisäpuolella on ohut ruskea pinta, joka sisältää polyfenoleja ja antioksidantteja. Pinnan ansiosta pähkinä säilyy kauemmin ja sen voi hyvin syödä. Parapähkinät ovat hyviä välipaloina tai murskattuina aamuviilin kanssa. Ne voidaan hienontaa sekoittimessa pähkinämaidoksi, jota voidaan käyttää siivilöitynä tai siivilöimättömänä. Kokeile myös tehdä banaani-parapähkinälettuja, joihin sekoitat banaaneja ja parapähkinöitä taikinaksi, jotka sitten kuivataan yön yli kuivauunissa. Superhyviä rullattaviksi ja täytettäviksi mustikoin ja vaahterasiirapilla! Parapähkinöissä on suhteellisen vahva maku, muistuttaen hieman kookosta. Tiettyä varovaisuutta tulee noudattaa, sillä parapähkinät voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.
HPRE0-ZX-250
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Kanel Ceylon EKO 1kg Mother Earth
Alfalfa Kung Markatta
Alfalfafrö EKO GEO
Biofood Pumpafrön Biofood