Extra-terävä veitsi, jota voidaan käyttää kaikenlaiseen leikkaamiseen keittiössä, kuuluen Eva Solon Nordic Kitchen -sarjaan. Santoku-veitsi on tunnettu aasialaisena kokkiveitsivaihtoehtona. Erotuksena kokkiveitseen on se kevyempi, lyhyempi ja terävämpi, siten sen kanssa on helpompi työskennellä. Se on erityisen hyvä, kun halutaan leikata paperinohuita siivuja ja pieniä kuutioita suurella tarkkuudella. Veitsi on valmistettu japanilaisin metodein ja samalla tekniikalla, kun aikaisemmin valmistettiin samurai-miekat. Kahva on muotoiltu kehon anatomian mukaan ja sitä on miellyttävä pitää kädessä.
IAK71-1-XX
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Chroma Type 301 P2 Japanilainen kokkiveitsi Chroma Type 301
Chroma Type 301 P4 Japanilainen vihannesveitsi Chroma Type 301
Kokkiveitsi Orrefors Jernverk
MAC Chef Yleisveitsi MAC