Henkilötietojen suojaus

Vastuu ja yleisinfo
Shopping4net AB (Shopping4net), Mediavägen 4, 438 91 Landvetter, orgnro: 556823-3604, on vastuussa Shopping4netin hakemista ja käsittelemistä henkilötiedoista. Seuraamme Henkilötietolakia, SFS 1998:204 ja uutta EUn yhteistä koodia GDPR (Tietosuojakäytäntö), joka astuu voimaan 25.toukokuuta 2018.

Seuratessamme kyseistä käytäntöä, olemme vastuullisia siitä, miten me säilytämme ja käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimi, osoite, sosiaaliturvatunnus, kännykkä- ja puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Säilytämme henkilötietosi hallinoidaksemme ostoksiasi, analysoidaksemme ostoksiasi meiltä, räätälöidäksemme paremmin juuri sinulle sopivia tarjouksia eri yhteysvälinein, samoin voidaksemme kehittää ja parantaa tuotteitamme ja palveluitamme.

Markkinointimme analysoi eri tehtäviä: sosiaaliturvatunnus, ostoksesi ja aktiviteettisi sivuillamme muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa, voimme seurata näitä muilta ulkoisilta sivuilta.
Tulemme käsittelemään henkilötietojasi eri analyysisovellusten/palveluiden avulla ja yhteistyössä luoda ajankohtaisempia ja soveliaampia ilmoituksia ja tarjouksia, jotka sinä näet tai saat, voidaksemme kehittää tuotteita tai palveluita tai arvioidaksemme sivujemme, sivustoaktiviteettisi ja internetin käyttöäsi.

Näin voimme jakaa tietojasi
Henkilötietojasi voidaan luovuttaa tai kontrolloida eri yhteistyöpartnereiden osalta analyysia, osoitetietojen varmistamista tai markkinointikommunikaatiota varten. Annamme ainoastaan henkilötietojasi, kun tämä on lain määräämää tai muuten lainmukaista. Voimme joissain tapauksissa käyttää henkilötietoapua, kun se auttaa meitä markkinoinnissa tai käsitellessä eri sopimuksia ja/tai tilauksia. Auttavat tahot voivat olla tässä tapauksessa kuljetus- ja logistiikkayritykset, pankki- tai luottokorttiyritykset tai toimittajat markkinoinnin keskuudessa. Näissä tapauksissa olemme sopineet henkilötietojen osalta avustuksen, taaten turvatoimet tietojesi suojaamiseksi.
Henkilötietojasi voidaan myös luovuttaa ja käsitellä emoyhtiömme Fortus International Holding AB toimesta, sen muiden tytäryhtiöiden osalta.

Säilytys ja säilytysaika
Säilytämme henkilötietosi kolme vuotta asiakassuhteesi loppumisen jälkeen erilaisia markkinointipäämääriä varten.
Olet asiakkaamme ostostesi kautta, osamaksuajan osalta, tilatessasi tai käyttäessäsi jotain tuotteitamme/palveluitamme, käyttäessäsi joitain sivustojamme tai sovelluksiamme. Olet asiakkaamme myös ostamasi tuotteen takuuajan voimassaoloajan ajan.

Tietojen kerääminen ja hyväksyntä
Ostaessasi tuotteen/tuotteita valikoimastamme, anoessasi luottoa, rekisteröidessäsi tilin, rekisteröityessäsi tekstiviesti- tai sähköpostivastaanottajaksi, tullessasi tilaajaksi tai seuraten tuotteita ja/tai ladatessasi sovelluksiamme hyväksyt yllä mainitut henkilötietojen käyttöehdot. Voit kokonaan tai osittain peruuttaa hyväksymisesi kirjallisella ilmoituksella allaolevaan osoitteeseen.

 

Oikeutesi/ota yhteyttä
Käytämme henkilötietojasi hyväksyntäsi perusteella, mutta sinulla on oikeus peruuttaa hyväksyntäsi koska tahansa.  Jos et halua henkilötietojasi käytettävän esim. sähköposti-, tekstiviesti- tai vastaavaan markkinointiin, voit rekisteröityä pois niistä tai vastaavasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 0800 9 18486 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
info@shopping4net.com.
Asiakkaana sinun on oikeus tietää sinusta säilytetyt tiedot. Sinulla on oikeus muuttaa tai saada tiedot poistettua GDPR perusteella alkaen 25.toukokuuta 2018. Tämän voi tehdä kirjoittamalla osoitteeseen: Shopping4net AB, Att: Kundservice, Mediavägen 4, 438 91 Landvetter ja ilmoittamalla asian. Käsittelyaika voi olla jopa 6 kk, riippuen tapauksesta.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tämän Integritetspolicyn osalta koska tahansa ajan mittaan, siltä osin kuin muutokset ovat tarpeellisia häiriöiden selvittämiseksi tai täyttäen uusia laillisia tai teknisiä vaatimuksia.