Extra-hienoa ekologista mantelijauhoa, miedon ja hyvän makuista. Mantelit blancherataan ennen jauhamista, jotta saadaan paras mahdollinen tulos leivonnassa ja ruoanlaitossa. Mantelijauho on täydellistä niille, jotka haluavat välttää hiilihydraatteja. Vähemmän kuin 5 gr mantelijauhoa per 100 gr ja proteiinisisältö 20% antaa hyvän kylläisyydentunteen.
Mantelijauho on hyvää muffinsseissa, letuissa ja kekseissä, esim. macaronseissa. Mantelijauhoa voi myös käyttää paneeraukseen ruoanlaitossa. Leivonnassa vehnäjauho voidaan korvata osittain mantelijauholla ja käyttää enemmän munia ja nestettä.
Ekologista mantelijauhoa.
HAFMO-S5-500
Täytä alla oleva kenttä ja paina "Tallenna". Arvostelusi tallentuu ja on kaikkien asiakkaiden luettavissa. Pidätämme oikeuden poistaa asiattomat arvostelut.
Lions Mane pulver Rawpowder
Graviola pulver Rawpowder
Schisandra Rawpowder
Gurkmeja EKO Rawpowder